Pogosta vprašanja - Kuhinjska grafika

Ali lahko uporabim sliko, katero sem slikal s svojim digitalnim aparatom?
Da, ampak le v primeru, da gre za visokoločljivostno sliko in po možnosti, da je bilo uporabljeno stojalo. V primeru, da niste prepričani, če je posnetek zadostne ločljivosti za izdelavo kuhinjskega ozadja, se posvetujte z nami in vam bomo z veseljem svetovali.
Na vaši spletni strani ne najdem nobenih slik, ki bi mi ugajale.
V tem primeru nas kontaktirajte in vam bomo svetovali glede pridobitve slik. Lahko pa vam naredimo tudi fotomontažo iz dveh ali večih slik.
Kdaj lahko montiramo oziroma izdelamo grafiko za steno?
Ko je kuhinjski prostor popolnoma zaključen, vključejoče z omaricami, električno napeljavo, kabineti, pulti, štedilnikom lahko zmerimo in izdelamo grafiko.
Ali je možno, da poškudujem grafiko med vsakodnevnimi opravili?
Ne, saj se grafika lepi na hrbtno stran stekla, s tem zaščitimo grafiko in dobimo super gloss efekt s pomočjo stekla.
Kakšna je razlika med navadnim Float steklom in Optiwhite steklom?
Optiwhite ali optično belo steklo je steklo brez barve. Navadno Float steklo če postavimo na belo površino ima svoj zelenkast sij. Med tem ko je optiwhite popolnoma brez barve in je primerno za barvno obdelavo, saj barvi ne spreminja tona.
Kaj je kaljeno steklo?
Pri kaljenem steklu je uporabljen poseben toplotni (cca 600C) postopek s katerim steklo oplemenitimo. S tem povečamo trdnost in toplotno odpornost stekla.
V koliko časa lahko naredite kuhinjsko grafko?
Za izdelavo kuhinjske grafike potrebujemo najmanj 4 delovne dni oziroma 14 dni, če je v naročilu vključeno steklo od dneva plačila predračuna in izbire grafike.
Kako je s čiščenjem?
Steklo lahko enostavnejše čistite kot druge neravne površine (keramične ploščice, zid…). Ni vam treba skrbeti, da bi se steklo razbilo saj gre za kaljeno steklo, ki z grafiko pridobi še na dodatni rezteznosti.

Niste našli odgovora?

Pošljite nam vaše vprašanje!

Kontaktni obrazec

Potek izdelave

Hitri kontakt